Mas Tarres oliiviõlid ja oliivitooted

MAS TARRÉS, soca de oliva y aceitunas arbequinasMas Tarresi oliiviõlid ja oliiviõlitooted on müügil Tallinnas, Solarise Toidumaailmas ja Viimsi Kaubanduskeskuse Toidupoes Delice.

Valida saab extra virgin oliiviõli ja maheõli vahel. Mõlemad õlid kannavad D.O.P. kvaliteedimärgist ehk kaitstud päritolu kvaliteedimärgist. Märk annab tõestust õli valmistamise protsessi ja õli kvaliteedist. Õlid on saadaval 250ml, 500ml ja 1 liitrises klaaspudelis ning 2 liitrises pet-pakendis. Oliiviõli sobib suurepäraselt salatite kastmetesse, marinaadidesse ja niisama saiale. Kuldne vedelik sisaldab ohtralt antioksüdante ja küllastumata rasvhappeid,  mis meie tervisele ainult head teevad.

10417519_558873440912574_4383012362276892885_nLisaks on tootevalikus maitseõlid; rosmariini, Provence maitsetaimed, nelja pipra ja Cayenne pipra maitsega,
mis sobivad erinevate toitude maitsestamiseks või marineerimiseks.
Magusa maitsenüansiga balsaamiko sobib salatitele ja liharoogadele lisamiseks ning suviste marjade; maasikate ja vaarikate marineerimiseks ning kastmena jäätisele.
Oliivisõbrad leiavad uudse oliivimaitse pastöriseeritud mustadest oliividest ja oliivikreemidest.

Oliivikreemi kasutamiseks lisan siia ühe suupistesaiade retsepti.

Saiaviilud soolaliha ja rohelise oliivi määrdega (Pincho de cecina con paté de aceitunas)

oliivimäärde ja juustuga 2Koostisosad (8 tk)
8 viilu saia
rohelise oliivi määret, sobib näiteks Mas Tarresi oliivikreem
6 viilu Serrano vinnutatud soolasinki
kitse- või mõnda muud pehmemat juustu
sorts värsket oliiviõli
palsamiäädikat
värskelt jahvatatud muskaatpähklit
tükeldatud peterselli või basiilikut

Lõika soolasink  peenteks ribadeks, pane kaussi oliiviõli, palsamiäädikas, jahvatatud muskaatpähkel ja sega soolasingi ribadega.
Rösti saiaviilud kergelt. Määri saiale roheliste oliivide määret, tõsta segule viil juustu ja kõige peale aseta singiviilud. Kaunista tükeldatud peterselli või basiilikuga.
Hetkega on pikantne amps valmis serveerimiseks.

Buen provecho!
Head isu!